Skip to content

Om oss

Vi som skriver bloggen   relationskunskap.com    heter Gunilla Branzell och Ove Valodius. Vi finns vid Odenplan i Stockholm och arbetar med samtalsterapi och känsloläkande metoder som t ex hypnos, ögonrörelseterapi, symbolarbete och EFT – Emotional Freedom Techniques. Sedan 1997  har vi arbetat med ungefär 1500 klienter, både individer och par. Under hösten 2009 gav vi ut Relationsboken, som är en praktisk handbok för att förbättra relationen till dig själv och en ev partner.

I vårt möte med klienter arbetar vi pedagogiskt med att lära ut vad som händer i det inre när man relaterar till varandra. När klienterna fått förklaringar och förståelse för sina känslomässiga reaktioner och sina handlingar är det lättare för dem att gå vidare och göra faktiska förändringar i sina liv och att läka känslomässiga sår.

Den här sidan är för dig som vill veta mer om hur du kan förändra ditt individuella liv och din ev parrelation.  Vi förespråkar inte någon specifik samlevnadsform, utan riktar oss till individer och par i alla relationsformer; singel, par och alla slags familjer oavsett sexuell läggning.

Vi kommer regelbundet att publicera nyheter och praktiska användbara metoder inom relationsområdet, men även skriva om näraliggande områden som psykisk och fysisk hälsa, existensiella frågor och all information och kunskap som vi uppfattar bidrar till ett mer tillfredsställande liv.

Vi hoppas och är tacksamma för om du vill sprida information om oss till dina vänner, t ex på Facebook, Twitter eller liknande.

Väl mött önskar Gunilla och Ove!

Relationsinstitutet, Branzell/Valodius
Mottagning:  Vegagatan 15,bv. T-bana Odenplan
Tel: 08-641 00 08.
Mobil Gunilla: 0704-80 77 87, Ove: 0733-40 26 58
E-mail: gunilla@relationsboken.se ove@relationsboken.se
Blogg: relationskunskap.com
Annonser
%d bloggare gillar detta: